8. februar 2012

Sådan taber du sig - uden fjollede slanketips

Det er lykkedes mig at tabe 25 kg på 6 måneder. Normalt er det ikke noget jeg ville skrive et blogindlæg om, men da jeg (som bloggen her nok indikerer) interesserer mig en del for pseudovidenskab og overtro, så var det svært ikke at bide mærke i alle de irrationelle, men sikkert velmenende, "slanketips", man fik fra folk hist og her (og på Internettet), undervejs i forløbet. Selv holdt jeg mig til basale og veldokumenterede metoder - og det viste sig at være særdeles effektivt, direkte proportionalt med den personlige indsats.

Jeg besluttede mig efterfølgende, på opfordring af mange, at fortælle hvordan jeg nåede mit mål. Det blev til dette dokument, som jeg håber andre kan få glæde af: Sådan taber du dig - uden fjollede slanketips (PDF).

/Jakob

1 comments:

TrineBM sagde ...

Hej Jakob, dejlig fornuftig læsning! Jeg selv tabte 10-11 kg mellem juni og december ... ved at indtage færre kalorier og begynde at løbe mere. Planen var som din: pas på hvad der ryger ind, brænd mere end 1000 kalorier af om ugen ved løb og så vejede jeg mig hver dag (stik imod alle gode råd) for simpelthen at få en fornemmelse af hvordan min krop reagerede undervejs. Jeg gik fra et BMI som overvægtig til normalvægtig (23,6). Det er altså meget rart.

Daya Earth Blogger Template