20. februar 2009

Samtalen mellem Richard Dawkins og Bishop Harries

Hurtigt tip!

Se richarddawkins.net for at opleve Richard Dawkins debattere med Bishop Harries på Oxford University Museum of Natural History!

3 comments:

Nils Ververs Lübke sagde ...

Tak! Virkeligt en tankevækkende debat. Det eneste problem jeg har med din blog er at den fritager mig fra selv at søge efter ateistiske nyheder på nettet, og derved gør mig til lallende internet-analfabet.

Fortsæt det gode arbejde ^^

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Tak Nils!

Apropos kilder mv. så er mange af de videoer jeg poster hentet fra udenlandske blogs og hjemmesider, som er med i min "links" sektion. Hertil bruger jeg selvfølgelig RSS feeds, i øvrigt via min iGoogle (genial opfindelse).

Dertil smider jeg nyheder eller relavante posts fra de videoblogs jeg abonnerer på via Youtube. En dag vil jeg lave en oversigt over disse også.

Februar måned 2009 har været helt vanvittig hvad angår antallet af posts og jeg kan næppe holde den stil resten af året. Det er nemlig også et problem, at det begrænser den tid der er til at skrive sine egne tanker ned og læse nogle af de mange spændende bøger der allerede findes derude i vores skønne verden :)

Jeg kan i øvrigt altid bruge tips og ideer mv. hvis du finder noget interessant der egner sig til bloggen - hygge!

mvh
Jakob

Nils Ververs Lübke sagde ...

RSS og i særdeleshed RSS i forbindelse med iGoogle er i sandhed guds gave til mennesket. Nej, vent...

Daya Earth Blogger Template