5. februar 2009

Reaktioner på 9/11 angrebene

Religiøse ledere reagerer ifbm. angrebene d. 9/11 2001 - der siges at være "Guds vilje" og "Guds vrede", bl.a. pga. aborter, homoseksuelle, sekularisering, pornografi, domme som går mod de ti bud. George Bush byder også ind med en del utidige referencer til gudetro.

The Religious Reaction to the 9/11 Attacks:

.

2 comments:

Nils Ververs Lübke sagde ...

Det er forbandet forfriskende at der er danske ateister der tager bladet fra munden, og tør tale ud imod religion.

Jeg er selv af den mere "dawkinske" skole, og mener at religion i mange sammenhænge er direkte skadelig. Overhovedet at tale om et kristent, eller muslimsk, barn, er fuldkommen idioti, bare for at nævne en af de sørgeligste eksempler.

Men til hverdag må man være mindre "rabiat" i sin diskurs, for overhovedet at komme i dialog med religiøse mennesker. Man skal huske at de handler ud fra frygt, og at deres rationale for at leve livet som de gør er baseret på et ekstremt vakkelvornt fundament, og at mange af dem har meget svært ved at få religionen til at passe ind i den rigtige verden, hvilket gør dem endnu mere utilpasse og vrede.

Det var mange kommaer.

Men, som sagt, det er dejligt en gang imellem at få luftet sine holdninger, og se andre gøre det samme :)

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Velkommen til Nils, der skulle være en hel del materiale som falder i din smag på siden her :)

Under "etiketter" i venstre menu finder du "jhh", det er artikler eller indlæg jeg selv har skrevet - hvis du skulle være interesseret altså :)

Mange hilsner
Jakob

Daya Earth Blogger Template