20. februar 2009

Jamen, evolution er ikke en ideologi - idiot!

Værten i TV showet "For the Record", Molotov Mitchell, har tilsyneladende misforstået en hel del omkring evolution og mennesket uden gudetro. Han indleder faktisk med sætningen "evolution giver ingen mening" - og allerede her fornemmer man, at der næppe kommer noget godt ud af dette - men han har faktisk ret, for det viser sig at han intet har forstået omkring evolutionsteorien (også kaldet evolutionsloven overfor dem som ikke ved hvad en videnskabelig teori er for noget).

Han kører i denne video på, at mennesker enten er "liberale" eller "troende", hvilket jo i sig selv er dårskab, men det slutter (desværre) ikke her. Derefter byder han nemlig ind med, at mennesker uden gudetro skulle leve uden moralsk ansvar, hvilket selvfølgelig er fuldstændig hen i vejret (sikkert del af hans egen lille ondskabsfulde hadekampagne mod ateister).

Han kritiserer, at vi ateister ikke opererer med "evige konsekvenser", hvilket selvfølgelig oftest er sandt nok, men det behøver man på ingen måde for at opføre sig uetisk (og evig straf i Helvede har aldrig været tegn på en "god" og "kærlig" guddom i mine øjne).

Men så kommer han til det aller værste. Han tror nemlig ligefrem, at folk som forstår Darwins evolutionsteori opfatter den som en ideologi, et princip man skal stræbe efter at udbrede på alle livets områder (den bedst tilpassede skal overleve). Han kommer via England (og deres problemer med visse ekstreme muslimer og moskeer) til den konklusion, at mennesker som tror på guder er stærkere og mere tilpasset til overlevelse...

Han fører den faktisk endnu længere ud, over homoseksualitet, til at "evolutionister" må vælge mellem Darwin og Elton John - damn, vi har at gøre med en sand fanatiker!

For The Record: Darwin vs. Liberals

.

3 comments:

Nils Ververs Lübke sagde ...

Hør nu lige, du kan ikke være bekendt at skræmme mig på den måde, fredag d. 13 var sidste uge :P

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Hehe - er det bare mig, eller han han langt ude?

Nils Ververs Lübke sagde ...

På uhyggelig vis. Hvis han så stod på Speaker's Corner i London var det ok, men han er i fjernsynet. Skræmmende.

Daya Earth Blogger Template