9. februar 2009

Hovedparten af nutidens kristne har intet fundament

Nååå ja - og så var der den om Jesus, som da helt sikkert lavede vand til vin, han gik sågar på vandet, han ofrede sit jordiske liv for hele menneskehedens skyld (til sig selv, for han var selv Gud, sammen med 2 andre), han helbredte udvalgte mennesker og opstod endda selv fra de døde (for at returnere til Himlen vældig kort tid efter) osv. Jo da, Jesus var så sandelig en rigtig mirakelmager - eller hvad?

"Nnjoaaej", som hovedparten af nutidens "kristne" vil indvende, "der er jo ikke længere nogen der tror på, at Jesus-drengen udførte mirakler, eller alt det andet der står i biblen"... Nå, men hvis I ikke tror på grundlæren og de basale skrifter, med deres ulogiske og selvmodsigende myter, hvorfor dælen kalder I så Jer selv kristne? Hvad hulen baserer I så Jeres irrationelle og barnlige gudetro på, hvis selve fundamentet er trukket væk under Jeres skælvende fødder? I er jo intet mindre end angste for at indrømme, at Jeres religiøse fundament er smuldret ind til det rene ingenting - en tom og blind tro på selektive og overfortolkede eventyr!

Nutidens "kristne" er rent ud sagt nogle slatne vatpikke der ikke engang tør forsvare deres "hellige" skrifter når disse udsættes for lidt jordnær skepsis og rationel kritik - de flygter hurtigt ind i den oftest repeterede eufemisme og bortforklaring gennem de sidste 2000 år: "min guddoms veje er uransagelige"... At de vil gøre det mod sig selv - og deres børn - er mig komplet ubegribeligt. Hvad er formålet med denne flugt ind i nedarvet overtro?

0 comments:

Daya Earth Blogger Template