6. juni 2010

Kinesiologi - snyd dig selv!

Mennesker er generelt utrolig gode til at snyde sig selv - og andre - mere eller mindre bevidst (fra simple overspringshandlinger over placebo- og ideomotoreffekten). Kinesiologi er, som megen anden såkaldt "alternativ behandling", et fantastisk eksempel på denne tvivlsomme evne.

Se nu Craig Brockie (i ramme alvor) udføre en række "tests" der når alt kommer til alt, alene viser hvor indbildske og direkte uintelligente mennesker kan være:

Applied Kinesiology Muscle Testing for Truth and Awareness:


Idioten har med største garanti aldrig hørt om videnskabelige metoder og "double-blinded" tests. Hvis han har - og alligevel ignorerer dem - så er han endnu dummere end først antaget. Han kender formentlig heller ikke til de utallige faldgrupper, som skeptikere igen og igen påpeger overfor "alternative behandlere" (se eksempler her).

Jeg vil foreslå enhver, at læse om kinesiologi (og anden kvaksalveri) her: skepdic.com. Så kan det være, at vi en dag slipper for den slags idioti - om end jeg ved det er en naiv drøm!

Ingen kommentarer:

Mening med livet, nihilisme og døden

Følgende indlæg blev bragt på religion.dk d. 23/2-2012, hvor jeg blev bedt om at besvare 3 spørgsmål om ateisme. Spørgsmål: Kære brevkass...