13. januar 2010

Et ateistiske nationer de mest fredsommelige?

Tja, personligt tvivler jeg på, at ateister nødvendigvis skulle være fredeligere mennesker end teister, men det skader vel ikke at kigge på tallene...

'Atheist' Nations Are More Peaceful:

.

2 comments:

Anonym sagde ...

80 % ateister i Danmark? i don't think so. - Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan de er kommet frem til de tal. At de fleste i DK er a-religiøse, betyder ikke at de ikke tror på en gud, kun at de ikke tror på den bibelske gud.

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Jeg tvivler såmend også på at de tal kan bruges til noget og jeg har ikke undersøgt hvilken undersøgelse der ligger til grund. Efter min opfattelse er man - ud over at være overtroisk - religiøs hvis man tror på en gud.

/Jakob

Daya Earth Blogger Template