13. december 2009

Nissehaderen!

Et fantastisk eksempel på en mand der ikke kan styre sin overtro. Desværre lader han sine sygelige tanker strømme gennem sine uskyldige børn...

Aftenshowet - Nissehaderen:

.

4 comments:

Bastard sagde ...

Hold kæft en tosse. Hvor er det dog trist at der stadig er mennesker som har brug for at være overtroiske i vore dag.

James Hansen sagde ...

Jeg synes han er fremragende. Det er dejligt når kristne endelig står frem over fortæller omverdenen, hvor uvidende, latterlige og modbydelige de er. Mere af den slags.

Steffi sagde ...

Hans børn burde blive fjernet.
Framragende. Det er usmageligt at hænge en nisse ude foran kirken. Det er fair at tro på det som han gør, men at gøre det til sådan et stort nummer er jo latterligt. Desuden så samligner han med børneporno og hitler, hvilket er decideret klamt! Hvis han så godt kan lide at samligne, så forklar mig, hvorfor fanden han hænger en nisse ude foran kirken fordi han ikke kan lide den? Jeg hænger jo ikke dukker af hitler uden for min dør? Det er dårlig karma at reagere sådan især når det er så tæt på børn. Han vil kun ha' opmærksomhed og det er den eneste grund tiæ at han gør som han gør. Føj for satan! En irriterende pest over julen der kom der.

Anonym sagde ...

Hvor er det synd for hans børn, at de vokser op med en far, der skaber et forskruet billede af verden, der i værste fald kan skade dem i deres opvækst. Tænk engang at hans kilde til argumentation er gamle historier om nisser "som vi alle kender". Hvad er det næste: Vil han også brænde hekse, hvis han synes, han ser nogen i hans hjemby - det gjorde man jo også i gamle dage?

Daya Earth Blogger Template