31. december 2009

Kampen fortsætter i 2010

I 2009 smed jeg 1255 posts (inklusiv denne) på skepticisme.dk - primært Youtube videoer indenfor websitets fokusområde, men også andre ting som jeg finder interessant. Jeg startede også 3 andre små websites op: venganza.dk, adeist.dk og adeist.com. Det første mest som "perspektiverende humor" (Kirken for det Flyvende Spaghetti Monster) og de to andre i forsøget på, at slå et par definitioner fast.

FSM "kirken" fik i øvrigt også en gruppe på Facebook - meld dig ind og støt kampen for bl.a. at vise hvor grotesk det er at staten skal godkende trossamfund! Den ene overtro er jo, når alt kommer til alt, ikke bedre end den anden... Når vi er over 150 medlemmer i gruppen, så udfylder jeg diverse formularer og anmoder om at vi bliver registreret som trossamfund. Er det fordi jeg er blevet religiøs? Nej, det er for at illustrere hvor stupidt et system der er tale om (vi får med største garanti et afslag, men det skal blive sjovt at brokke sig over begrundelsen).

Dertil har jeg smidt en del posts og kommentarer på andre relaterede websteder og forumer, som ateist.dkateist.net  ateisme.wordpress.com, samt et hav af websites jeg "tilfældigvis" kom forbi, herunder diverse nyhedsmedier. Der er nok at tage fat på af skadelig overtro derude - også i lille Danmark!

Jeg fik også startet et Youtube projekt for Ateistisk Selskab, hvor jeg er sekretær og bestyrelsesmedlem. Jeg er ret glad for resultatet, og mediet skal man ikke undervurdere. Der ligger interessante videoer (og playlists) som jeg varmt kan anbefale (Mikael Rothstein, Malene Busk, Morten Warmind, Frank Grevil, Ole B. Magnussen m.fl.).

Det er ikke blevet så produktivt ifht. egne skriverier på denne blog, hvilket jeg beklager (mest overfor mig selv). Det er min ambition at ændre dette fremover, såfremt tiden tillader det, jeg har trods alt både familie, fuldtidsarbejde, foreningsarbejde og et filosofistudie der også skal passes.

Tak til alle derude som læser med, kommenterer og inspirerer!

Kampen for en verden uden overtro fortsætter i 2010 - hvor naivt det end må lyde :)

2 comments:

Anonym sagde ...

Tak for siden, sætter pris på den.

Godt nytår!

Brian Nilsson sagde ...

Hej Jakob.

Takker for din flotte side, som jeg dagligt er inde og tjekke! Flot arbejde!

Godt nytår!

Mvh. Brian, Løgstør.

Daya Earth Blogger Template