11. september 2009

Lidt om Connie Sonnes "indsigt" i Madeleine McCanns skæbne

Har man fulgt lidt med i den besynderlige sag om den forsvundne pige, Madeleine McCann, har man måske også været så (u)heldig at støde på den stakkels Connie Sonne (CS). Hun er dansker, pensioneret fra Politiet (tidligere gadebetjent i Glostrup, på Bornholm og i Aalborg - hvilket i øvrigt i sig selv er en skræmmende tanke) og betragter nu sig selv som et såkaldt "medie", altså et menneske med kontakt og adgang til den "den åndelige verden".

Hun fører sig frem med en del parapsykologisk pladder, bl.a. at hendes "skytsengel" skulle have fortalt hende, at netop hun skulle opklare mysteriet om den forsvundne engelske pige Madeleine McCann. På Para-Nyt har hun i diverse kommentarer (mellem 26. oktober og 11. november 2008) udtalt sig om Madeleine sagen og jeg har derfor forsøgt at strukturere de mere konkrete "forudsigelser" nedenfor.

Det gør jeg "just for the record" så vi om nogle år (måske) kan se om CS har forudsagt noget som går ud over ren tilfældighed - og får at vi også kan se de mange missere som der med garanti vil være. Skulle Connie komme forbi må hun endelig rette mig og/eller smøre ekstra på (helst uden alt for tågede Nostradamus udtalelser)!

CS OM BAGGRUNDEN FOR HISTORIEN:
"Sagen er den, at alting hænger sammen, Maddie er blot en lille brik i denne her sammenhæng. Det jeg taler om er MEGA stort og berører rent faktisk folk globalt."

"Vi bliver rent faktisk trukket rundt i manegen."

"Manipulation af verdens befolkning."

"Hele historien om Maddie har været planlagt længe længe før hun "forsvandt"."

CS OM DE SKYLDIGE:
"For at gøre en meget lang historie kort, så er regering, toppen af politiet, anklagemyndigheden, politiet i Leicestershire bl.a., andre topfolk her og der med " i spillet"."

"Maddies forældre er TVUNGNE til at medvirke i "bortførelsen", som INTET har med pædofile at gøre."

"Her [Maddies gudforældre i Dumbarton i Skotland] fik jeg lige fotograferet nogle beviser, som hængte i deres dagligstue, på, at familien iøvrigt også er involveret (bortset fra Maddies søskende!)"

"Jeg har hørt med mine egne ører, at hun har spurgt om hvorfor hun var der hvor hun var i Portugal. Svaret var: fordi de har straffet dig !! De er formentlig underforstået forældrene!"

"Maddie bliver brugt som propeganda i en verden, hvor topfolk rundt omkring er i færd med at kontrollere hele verdens befolkning."

"OGSÅ i Danmark! Korruption, bagvaskelse, intriger, løgne og umeddelsomhed...ja vi kender det alle sammen, men for det meste forbinder vi det med 3.lande. Det foregår direkte foran vores ansigter. De vestlige lande er værst!!"

CS OM DE USKYLDIGE:
Maddies søskende er ikke involveret, jf. CS kommentar i afsnittet ovenfor.

Connie Sonne går meget op i at sige at det ikke er pædofile eller pædofil-ringe der står bag....

"...snak om pædofæliringe (som IKKE hører nogen steder hjemme i det her)..."
"Jeg har vidst fra starten af, og har også givet dette til politiet, at det er meningen at Maddie skal "dukke" op b.la. pædofile således, at folk skal tro, at det er dem der står i bag."

"Som jeg før har skrevet i dette forum, har pædofile INTET med Maddie at gøre bortset fra, at en pædofilring i Sydamerika også er kontaktpersoner til Maddie."

FORUDSIGELSER - TING DER VIL SKE IFLG. CS:
"Ved godt, at det kan være svært at forstå. Maddie KOMMER ud, men først når rette tid kommer....så kan jeg love, at en "bombe" vil springe." (hun kan dog ikke give en tidshorisont).

"MEN alle skal vide, at Maddie kommer ud. Hun er OK."

"Mine aktiviteter traumatiserer KUN hendes familie når de opdager at spillet er ude og må ind og ruske tremmer!!!"

FORUDSIGELSER - TING DER IKKE VIL SKE IFLG. CS:
"Maddie bliver IKKE genforenet i en lykkelig familie...blandt andet de står nemlig i bag dette her."

Madeleine bliver, iflg. Connie Sonne, ikke fundet uden Connies hjælp: "Og når du spørger om at blande sig i politiets arbejde...så er mit svar: Dem der IKKE er medskyldige i dette "spil" kan IKKE få Maddie ud uden min hjælp."

CS FORUDSIGELSER OMKRING GEOGRAFI:
"Maddie er IKKE i Portugal mere, hun er flyttet til Sydamerika, har beviser i form af billeder, der er blevet taget af hende!! "

"MEN dette her førte mig til en lille by ved navn Esmoriz. Da min hund skulle tisse, røg han ud af bilen og snusede sig lige hen til et hus. Jeg vidste da, at Maddie var her."
- "Og ja...det var sør`me rigtigt, efter blot en time skete det, jeg fik mine optagelser."

CS SIGER OM BEVISERNE:
CS siger altså, at hun har optagelser som bekræfter at Madeleine var i Portugal. Yderligere siger hun: "Når man spiller dette langsommere på computeren bliver der sagt noget helt andet også på engelsk. Jeg ved godt, hvem det er der siger noget, men ...."

"Der hvor manden siger..because they punished you...bliver der sagt: he is hurting me here ! Der hvor Maddie siger, why it means doublekick, bliver der sagt, why you go away !!"

Og så til (endnu) et besynderligt argument, denne gang for hendes overnaturlige evner: "I min "opvågningsfase", som også er en længere historie, fik jeg lov til at gro tropiske orkideer i min have, udendørs i frost og sne....og der stod de i en måned i fuld blomst. Jeg fik lov, foran vidner, at dyppe min fod/ben med sokker og træsko på i et bassin UDEN at blive våd overhovedet!!"

Ja, så har man hørt det med!

ANDRE UDTALELSER FRA CS OM SAGEN
Connie Sonne har også udtalt sig til DR som kunne rapportere, at Connie Sonne blandt andet mener, at det var Madeleine McCanns egen mor, som kørte hende væk den skæbnesvangre dag for lidt over et år siden. Ud over understregelsen af at Madeleines mor er involveret får vi altså at vide, at Madeleine blev KØRT væk (af moderen)...

Connie sagde, at der er tale om "et forretningskoncept fra Madeleines forældre, som skulle have arrangeret bortførelsen for at kunne tjene penge." (kilde: debat.ateist.net). Begge forældre erklæres altså skyldige eller delagtige, og deres motiv skulle være penge.

Man må sige at historien har udviklet sig fra Connie Sonne var i DR's Aftenshowet (19. maj 2008). Det er gået fra en anklage mod forældrene, til et verdensomspændende konspirations drama. Man kan jo ikke andet end være bekymret for Connie Sonnes tilstand, som tilsynelande forværres som tiden går.

LIDT AT TÆNKE OVER
Er hun vanvittig eller i kontakt med magiske væsener? Lider hun af hallucinationer eller kan hun kommunikere med ånder? Er hun paranoid eller forudseende? Hvilken kompleks masterplan for verdensherredømme kan sættes i værk ved at lade en lille pige som Madeleine forsvinde? Foregår det hele bare oppe i hovedet på stakkels Connie eller er der vitterlig et verdensomspændende komplot i gang? Er Connies oplevelse af at være udvalgt, at have fundet sit livsmål, blot et udtryk for at hun lider af personlighedsforstyrrelse eller megalomani? Bør vi hellere opjustere budgetterne i psykiatrien end lade personer som CS udstille sig selv i den bedste sendetid? Jeg holder min holdning for mig selv lidt endnu...

Lad os nu forestille os, at CS får ret i sine forudsigelser og svævende påstande. Skulle vi andre, stærkt mod alle statistiske sandsynligheder, ende med at blive overraskede, tja så skal jeg da som den første gerne bøje mig i støvet og lykønske CS for hendes magiske "begavelse".

Indtil da vil jeg tillade mig at tvivle - kraftigt ;-)

P.S. Connie Sonnes "evner" kan ses demonstreret på fortrinlig vis her: Connie Sonne fra Danmark uden påståede evner.

2 comments:

Anonym sagde ...

Der er en besynderlig sammenhæng mellem observationer af Maddie, Elvis, M. Jackson, Jesus, UFO'er og Hitler :

Der er altid en lam undskyldning hvorfor de ikke tog billedet eller greb fat i vedkommende og holdt fast.

/T

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Ja, det er der bestemt noget om!

Samtidig er der en besynderlig forventning om, at deres mystiske anekdoter er tilstrækkeligt bevis for at det ene eller det andet skulle være sandt...

De må da kunne se, at hvis vores (fælles) kriterie for at acceptere noget som "sandt" eller "tilnærmelsesvis sandt", er så uendelig spinkelt (som en anekdote nu engang er), da vil enhver svævende påstand kunne snige sig uhindret ind i vores verdensbillede.

/Jakob

Daya Earth Blogger Template