25. juni 2009

Er Scientology leder David Miscavige voldelig?

Scientology Exposed - The Violence of Leader David Miscavige:

.

1 comments:

Anonym sagde ...

Jeg var Scientolog fra 1989-1995.

Kan kun sige, om Scientologi kirken Danmark: Det eneste de har interesse i, er:

1.)
Penge.

2.)
De bruger personlige informationer fra der omstridte scientologer - imod folk der er i tvivl omkring Kirken.
(Man er enten med, eller imod, de acceptere ikke folk med tvivl, dvs. man skal have blind tro.)

3.)
De spreder rygter på ens arbejdsplads, og i ens by, hvis man ikke længere er i god standing med kirken, så at man oplever uberettigede fyringer, mister venner der og udenfor. (De må gerne lyve, i.flg. kirken hvis det fremmer kirken omdømme.)

4.)
Har man familie i kirken, og ikke længere er med som Scientolog, forbyder de Scientologi familie medlemmer at have kontakt med én.
(Fordi de ikke vil miste indkomst og frygter at miste medlemmer.)

5.)
Sea Org folk, som ikke har forventede statistikker i deres job, kan ikke få frihed, til at tage eks. hjem til familie ved dødsfald, fader eller moder, anden familie.

6.) I USA har de stalked eks. Scientologer og forfulgt dem fra by til by, så de måtte flytte. Fordi de har krævet deres penge retur. Det er ifølge dem, det værste man kan byde kirken, og giver en titlen forræderi.

7.) De holder register på folk, og har OSA, Office Of Cpecial Affairs, som er deres CIA, hvor de forfølger tidligere udstøtte, og bånder folk i deres hjem, med udstyr de har plantet. Hvis de frygter retsager, eller penge tilbage. Når kirken har dummet sig.

8.) De fremhæver sig selv på andres bekostning. Økonomisk, med at underbetale deres ansatte, og tvinger dem i at fortige derom.

9.) De har sat folk i økonomisk krise, for selv at holde sig kørende, ved at benytte gamle medlemmer når huslejen ikke kunne betales, til at tage urealistiske lån, som bragte medlemmer i slem krise. Ved at true dem, med at de ikke længere kunne være en del af kirken, hvor folk har fået venner, og har haft familie der, til at true med at udstøde dem, hvis de ikke hjalp kirken. Det gjorde de med mig.

Daya Earth Blogger Template