12. maj 2009

Bill Maher om Religulous på CBS

Bill Mahers film er i øvrigt netop udkommet på dansk - den hedder "Vor Herre Bevares".

Bill Maher's 'Religulous' on CBS:


Det er en film der skal ses :)

3 comments:

Anonym sagde ...

Hej Jacob

Har du set filmen? Og kan man få en anmeldelse? Eller når nogen ser filmen, vil de så anmelde?
Tak :-)

Anonym sagde ...

Jeg har set den og den kan varmt anbefales. Jeg vil ikke til at anmelde den, men kan sige at jeg var flad af grin da han interviewer en kristen tidligere bøsse, som nu pga. sin tro har valgt ikke at være bøsse mere. Meeen når Bill Maher "prikker" lidt til ham, er man ikke i tvivl om at homoseksuel ikke er noget man vælger at være - eller ikke at være.

Eller borgmesteren der taler før han tænker. For det kræver nemlig ikke nogen IQ-test for at blive borgmester. Hans ansigtsudtryk bagefter er priceless.

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Hejsa,

Jeg har set den snart 5 gange - senest i den danske udgave (blot med danske undertekster). Jeg købte min over www.dvdoo.dk (dansk titel: Vor Herre Bevares).

Det er en vældig humoristisk film, men med fokus på de lidt "skøre" religionsdyrkere, hvorfor den måske falder lidt ved siden af her i DK (omend der for tiden har været en del skøre indfald fra de overtroiskes side herhjemme også, bl.a. Evangelist, Faderhuset mv.).

Anyway - den er bestemt værd at se, men forvent ikke en almindelig dokumentar, den skal sammenlignes med fx. Jon Stewarts Daily Show, Colbert Report eller Bill Mahers egent Real Time show.

God fornøjelse!

Daya Earth Blogger Template