26. september 2008

Frysetør mit døde legeme

Jeg har tidligere skrevet dette:
"Personligt har jeg ikke et behov for at få rejst monumenter over mig når jeg en dag er død, jeg har heller ikke et ønske om at blive lagt et specielt sted på jorden, eller andre steder i universet for den sags skyld. Man kan ligeledes tage, hvad man skal bruge af reservedele fra det der engang var mig, hvis levende kan få funktionel glæde af det ene eller det andet organ, hud, væv eller lignende, så er det fint med mig - der er så at sige tag-selv-bord på min regning, og jeg betaler med glæde. Derefter kan lægestuderende hygge sig med at dissekere hvad der måtte være tilbage, så kan man brænde mit legeme og til sidst strø asken ud over vandet, lossepladsen eller whatever. At blive del af andres kroppe, lægevidenskabens udvikling, eller naturens kredsløb, er en udmærket "skæbne" for det biologiske affald, min krop nu engang er, når mit sind har forladt den."

Og i dag læser jeg så, at i stedet for afbrænding af det døde legeme, det efterladte lig i den fysiske verden (ikke at der er andre når alt kommer til alt), kan man måske blive frysetørret i fremtiden! FANTASTISK, jeg har jo altid elsket is - så hvorfor ikke? At man så ender som støv er mindre heldigt, da jeg er allergiker, men hva' hulen, man vil formentlig ikke opleve mig nyse efter en sådan "behandling" :)

Kilde:
http://www.dr.dk

Ingen kommentarer:

Mening med livet, nihilisme og døden

Følgende indlæg blev bragt på religion.dk d. 23/2-2012, hvor jeg blev bedt om at besvare 3 spørgsmål om ateisme. Spørgsmål: Kære brevkass...