7. september 2008

Ateistisk output

Haha, der er lidt tudefjæs over det... Der er godt nok også digtet en del. Vidste du f.eks. at Europa er ved at uddø?

Output of Atheism:


.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg forstår ikke, hvorfor er det lige at man sammenstiller manglende religion med manglende børn. Hvordan hænger det sammen? Hvorfor mon man ikke kikker på social ligestilling i det areligiøse Europa og sammenligner med meget religiøse landes behandling af fattige og syge?

Anonym sagde ...

Den klart tydligste (imo) determinator for fertilitet er uddannelse og herunder kvindernes rolle på arbejdsmarkedet. Mere uddannelse, mindre analfabetisme og en større andel af befolkningen på arbejdsmarkedet er så vidt jeg ved den vigtigste grund til faldene fertilitet (færrer fødsler) - dertil kommer brugen af prævention og børnedødlighed. Eftersom religion spiller en rolle for uddannelse, prævention og endda børnedødlighed samt arbejdsmarked er der en indirekte sammenhæng.
Men i øvrigt var den video jo total forket (amerikansk tv tsk tsk). Bl.a. har nogle af de skandinaviske lande i perioder faktisk haft en fertilitet (fødselsrate)der var nok til at bibeholde befolkningstallet (takket være høj fødselsrate hos bl.a. muslimere). Hvis vi samtidigt får en smule indvandring skal det nok gå. Frankrig har vist også forbedret sig en del og pt. ligger deres fertilitet på niveau med usa. Samtidigt er de lande med den klart laveste fødselsrate i Europa ofte de meget religiøse sydlige lande, Italien Spanien (har muligvis ændret sig) - tror det har noget at gøre med at man i deres kultur bor hjemme i langt tid.
Men hele ideen om at vi skal føde flere børn er jo idiotisk i en overbefolket verden. Hvad vi har brug for er en masse højt uddannede lav-kriminielle asiater! Iøvrigt har usa selv problemer med befolkningsvækst og uden indvandring ville deres befolknings tilvækst være på 0. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem der egentligt står over for de største udfordringer i fremtiden - usa eller eu. Med andre ord er indslaget både mangelfuldt, ensidigt, hyklerisk og egentligt direkte løgnagtigt. Ham journalisten omkring 4:23 er jo fuldstændigt uvidende om det emne han snakker om.

Mening med livet, nihilisme og døden

Følgende indlæg blev bragt på religion.dk d. 23/2-2012, hvor jeg blev bedt om at besvare 3 spørgsmål om ateisme. Spørgsmål: Kære brevkass...