9. juni 2008

Er verdens undergang virkelig nær?

Ifølge en religiøs kult er torsdag d. 12. juni 2008 dagen hvor en atomkrig udbryder (måske endda før) og verdens undergang er uundgåelig - igen igen... Doh!

Jeg synes klippet nedenfor illustrerer hvor lavt et niveau religiøse ideer bevæger sig på, samt hvor langt religiøse kan gå i deres vanvid uden i tilstrækkelig grad at blive afkrævet tilstrækkelige beviser for deres infame påstande.

Mennneskers liv ødelægges, begrænses og slavebindes konstant verden over pga. religiøse systemer. Klip som dette hvor "yahweh" troens stupiditet tydeliggøres, udstiller i samme grad andre religioner og deres tilsvarende uvidenskabelige tilgang til verden. En tilgang hvor "tro" holdes hellig og urørlig over fornuft og videnskabelige metoder og principper.

Så længe det er "legitimt" at "tro" blindt på dette og hint, at sige "jamen, det tror jeg altså på - og tro kan man ikke diskutere..." - og oven i købet basere sit liv på denne grundløse og blinde tro - så længe vil der være grobund for stupide tankesystemer som alle religioner (og anden overtro i øvrigt) på fineste vis repræsenterer.

Se klippet her:

0 comments:

Daya Earth Blogger Template