12. januar 2010

Der har været lidt stille...

De seneste 10 dage har jeg haft dedikeret til at forberede mig til eksamen i filosofihistorie (oldtidens, middelalderens og renæssancens filosofi) ved Københavns Universitet. Derfor har jeg ikke rigtig postet noget i perioden.

Jeg var så heldig at trække Thomas Aquinas og hans 5 veje (gudsbeviser) - et emne jeg har skrevet opgave om for en måneds tid siden. Den fik alt hvad den kunne trække, med paralleller fra Platon og Aristoteles til, over Plotin og Augustin, til Kant, Hume, Descartes, Leibniz, Plantinga, Swinburne, William Craig Lane, Bertrand Russell m.v.

De logiske fejl og selvmodsigelser - og det voldsomme overforbrug af metafysik - blev selvfølgelig også påpeget. Alt i alt en præstation som jeg selv er lidt stolt af. Nå, men jeg er altså tilbage igen - sådan mere eller mindre :)

0 comments:

Daya Earth Blogger Template