14. juni 2009

Bill O'Reilly vs. Joan Walsh om Dr. Tiller (om abort)

Manden er simpelthen uhyggelig...

Bill O'Reilly vs. Salon.com Editor Joan Walsh on Abortion and Dr. Tiller:

.

3 comments:

Anonym sagde ...

Ja, det er godt nok utroligt, at en så højt profileret nyhedsvært, ikke kan debatere nogenlunde civilseret.

Med hensyn til lige præcis de synspunkter, som han agiterer for på denne video... ligger de så ik' i tråd med den lovgivning vi har i Danmark, hvor vi straffer kvinder, der får så sene aborter? Lige præcis den type aborter hedder vel egentlig ikke engang aborter i Danmark, de hedder vel fosterdrab.

Nuvel... stadig - Han har vel selv inviteret Joan Walsh ind i sit studie, så come on!! :-)

Tak for videoerne - det er super godt arbejde.

Mvh ChristianF

Jakob H. Heidelberg sagde ...

Så vidt jeg ved har Tillers indgreb ikke været imod loven (i USA), og jo, det vist op til uge 24 (eller noget i den stil), hvor vi i DK har sat grænsen ved 12 uger (så vidt jeg ved).

Det etiske spørgsmål har jeg endnu ikke taget endegyldigt stilling til. Men ham O'Reilly forstår sig på at få mit pis i kog ;-)

Anonym sagde ...

Helt enig... Tillers arbejde var fuldt ud lovligt i USA... Det var bare for at sige, at de indgreb han foretog i 3. trimester, altså fx i uge 28 (indgreb, som var lovlige under de forudsætninger, der var tilstede) ville vel sikkert i Danmark give 1-2 års fængsel for drab - Men stadig... Du har ret - Der er tale om USA... og der var hans indgreb lovlige, så O'Reilly skulle simpelthen få spændt hjelmen :-)

Inden Tiller blev myrdet, blev han af O'Reilly flere gange omtalt som: "Tiller the Baby Killer" og han advarede på showet om: "Tiller's "judgment day""
http://www.salon.com/news/feature/2009/05/31/tiller/

Grimt!!

/ChristianF

Daya Earth Blogger Template