20. marts 2009

Du ved du er kristen fundamentalist når...

10 – Du benægter energisk eksistensen af andre religioners tusinder af guder, men føler dig groft krænket, hvis nogen benægter eksistensen af din.


9 – Du føler dig fornærmet og "umenneskeliggjort", når videnskabsfolk siger, at mennesker nedstammer fra andre livsformer, men har ikke noget problem med Biblens påstand om, at vi blev skabt af jord.

8 – Du griner af polyteister, men tror selv på en treenig Gud.

7 – Du bliver ophidset, når du hører om de grusomheder som "Allah" står bag, men blinker ikke, når du hører om, hvordan din "Gud" slagtede alle babyer i Egypten (2. Mosebog) og beordrede udslettelsen af hele etniske grupper (Josvabogen) – inklusive kvinder, børn og træer!

6 – Du griner ad hinduers tro, der guddommeliggør mennesker, og græske påstande om guder, der har sex med kvinder, men tror selv på, at Helligånden gjorde Maria gravid, og at hun derefter fødte en menneske-gud, som blev slået ihjel, kom tilbage til livet for derefter at stige til himmels.

5 – Du er villig til at bruge hele dit liv på at lede efter små smuthuller i de videnskabelige teorier om Jordens alder (4,55 milliarder år), men finder det ikke betænkeligt at tro på dateringer nedfældet af bronzealderstammefolk, der sad i deres telt og gættede på, at Jorden var nogle få generationer gammel.

4 – Du tror, at hele befolkningen på denne planet med undtagelse af dem, der deler kernen i din tro, vil tilbringe evigheden i et uendeligt helvede af lidelse og alligevel betragter du din religion som værende den mest "tolerante" og "kærlige".

3 – Du mener at en idiot, der ruller rundt på gulvet og taler i "tunger", udgør et bevis for kristendommen, mens moderne videnskab, historie, geologi, biologi og fysik ikke kan overbevise dig om noget som helst.

2 – Du definerer 0,01% som en "høj successrate", når det kommer til besvarede bønner og de resterende 99,99% ubesvarede bønner som Guds vilje.

1 – Du ved mindre end mange ateister og agnostikere om Biblen, kristendommen og kirkens historie – men er alligevel overbevist om, at de tager fejl - fordi du er kristen.

Fundet på nettet - ophavsmand ukendt.

0 comments:

Daya Earth Blogger Template